|
Składniki | ||
parówki | 4 sztuki | |
bułki do hot-dogów | 4 sztuki | |
Majonez Hellmann’s Original | 4 łyżki | |
ogórek konserwowy | 2 sztuki | |
sałata lodowa | 0.5 sztuk | |
kukurydza mała puszka | 1 opakowanie | |
pomidor | 1 sztuka | |
cebula | 1 sztuka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Sałatę, pomidory i cebulę pokrój w kostkę. Dodaj odcedzoną kukurydzę i wymieszaj wszystko z majonezem. |
Krok 2 |
Ustaw naczynie do gotowania na parze. Połóż bułki do hot dogów na sitku i zagrzej na parze aby były miękkie i ciepłe. |
Krok 3 |
Parówki wrzuć na kilka minut do wrzątku. |
Krok 4 |
W każdej bułce umieść wcześniej przygotowaną sałatkę oraz parówkę. Hot dogi podawaj od razu po przygotowaniu. |
Autor: przepisy.pl |