| 
 | |||||||||
| Składniki | ||
| ziemniaki | 200 gramów | |
| cebula | 1 sztuka | |
| ząbek czosnku | 1 sztuka | |
| śmietana | 50 mililitrów | |
| cytryna | 1 sztuka | |
| papryka | 1 sztuka | |
| Sos spaghetti toscana Knorr | 1 sztuka | |
| oliwa do smażenia | ||
| ryba | 300 gramów | 
| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę. | 
| Krok 2 | 
| Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek. | 
| Krok 3 | 
| Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu. | 
| Krok 4 | 
| Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami. | 
| Krok 5 | 
| Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę. | 
| Autor: garlic |