Pirackie danie jednogarnkowe

0


Łatwe


60 min.


2 os.

Składniki
ryba300 gramów
Sos spaghetti toscana Knorr1 sztuka
ziemniaki200 gramów
papryka1 sztuka
cytryna1 sztuka
ząbek czosnku1 sztuka
cebula1 sztuka
śmietana50 mililitrów
oliwa do smażenia
Przygotowanie
Krok 1
Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.
Krok 2
Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.
Krok 3
Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
Krok 4
Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.
Krok 5
Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.
Autor: garlicPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl