Pirackie danie jednogarnkowe

Składniki:

  • ryba - 300 gramów
  • Sos spaghetti toscana Knorr - 1 sztuka
  • ziemniaki - 200 gramów
  • papryka - 1 sztuka
  • cytryna - 1 sztuka
  • ząbek czosnku - 1 sztuka
  • cebula - 1 sztuka
  • śmietana - 50 mililitrów
  • oliwa do smażenia

Sposób przygotowania:

  1. Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.
  2. Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.
  3. Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
  4. Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.
  5. Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.