|
Składniki | ||
ziemniaki | 200 gramów | |
cebula | 1 sztuka | |
ząbek czosnku | 1 sztuka | |
śmietana | 50 mililitrów | |
cytryna | 1 sztuka | |
papryka | 1 sztuka | |
Sos spaghetti toscana Knorr | 1 sztuka | |
oliwa do smażenia | ||
ryba | 300 gramów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę. |
Krok 2 |
Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek. |
Krok 3 |
Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu. |
Krok 4 |
Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami. |
Krok 5 |
Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę. |
Autor: garlic |