Pizza wegetariańska

5


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
ciasto francuskie1 opakowanie
Sos spaghetti toscana Knorr1 opakowanie
młoda cukinia1 sztuka
wegetariański parmezan30 gramów
pomidorki cherry 100 gramów
świeże oregano0.5 pęczków
Przygotowanie
Krok 1
Przygotuj dużą blachę do pieczenia i wyłóż ją papierem do pieczenia. Zetrzyj ser.
Krok 2
Jeśli masz ciasto francuskie w małych plastrach – połącz dwa ze sobą, jeśli masz w rolce – rozdziel na dwie części i sformuj krawędzie o szerokości około 5 milimetrów.
Krok 3
Posmaruj uformowane spody pod pizzę gotowym sosem w słoiku Knorr Spaghetti Toscana.
Krok 4
Pokrój mozzarellę oraz cukinię w plastry, pomidorki cherry na połówki i wyłóż na pizzę.
Krok 5
Piecz w 180 °C przez 15 minut, aż ser się rozpuści i ciasto będzie złociste.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl