| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Fix Knorr wymieszaj z wodą i jajkiem zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstaw ciasto na 10 minut. |
| Krok 2 |
| Następnie smaż na oleju okrągłe placki. Gdy nabiorą rumianej barwy i będą chrupiące, odsącz je ręczniku papierowym. |
| Krok 3 |
| Kiełbasę pokrój w większą kostkę, cebulę drobniej i podsmaż składniki na patelni. |
| Krok 4 |
| Po chwili smażenia dodaj przyprawy i poczekaj, aż nabiorą aromatu. |
| Krok 5 |
| Teraz dodaj koncentrat pomidorowy oraz odsączoną fasolkę z puszki. |
| Krok 6 |
| Wlej kilka łyżek wody i duś całość, aż fasolka zgęstnieje i wszystkie składniki dobrze się połączą. Gotową fasolkę podawaj z chrupiącymi plackami ziemniaczanymi. |