| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Makaron ugotuj na sposób al dente według zaleceń producenta. |
| Krok 2 |
| Knorr Naturalnie smaczne rozmieszaj w 300 ml zimnej wody. |
| Krok 3 |
| Cebulę pokrój w cienkie paseczki, drobno posiekaj natkę pietruszki oraz czosnek i wszystko razem podsmaż na patelni na rozgrzanym tłuszczu. Dodaj szpinak, całość smaż chwilę, a następnie zalej wymieszanym wcześniej Knorr Naturalnie smaczne, dzięki czemu danie zyska wyrazisty smak. Gotuj 2 minuty, a następnie dodaj makaron. Wszystko razem dokładnie wymieszaj i gotuj jeszcze kolejne 2-3 minuty. |
| Krok 4 |
| Na patelni grillowej podsmaż pomidorki malinowe i steki polędwicy sopockiej. |
| Krok 5 |
| Zgrillowane mięso ułóż na dnie talerza, nałóż na nie makaron, a całość udekoruj pomidorkami. Spryskaj potrawę sokiem z cytryny i posyp po wierzchu posiekaną natką pietruszki. |