Pomidorki faszerowane warzywami z patelni

2


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
fasolka szparagowa świeża lub mrożona100 gramów
brokuły świeże lub mrożone100 gramów
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Kurczak w Sosie Śmietanowym2 łyżki
kalafior świeży lub mrożony100 gramów
zielony groszek100 gramów
masło2 łyżki
pomidory6 sztuk
Przygotowanie
Krok 1
Warzywa pokrój i ugotuj do miękkości, obsmaż na maśle, oprósz sosem Knorr i odstaw do wystygnięcia.
Krok 2
Pomidorki przekrój na pół i wydrąż miąższ. Napełnij je warzywami i oprósz pokruszoną fetą.
Krok 3
Pomidory piecz w 190 °C przez 10 minut. Tak przygotowane pomidorki to doskonały dodatek do drugich dań. Możesz też je przyrządzić na grillu.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl