Pomidorki faszerowane warzywami z patelni
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • fasolka szparagowa świeża lub mrożona - 100 gramów
  • brokuły świeże lub mrożone - 100 gramów
  • Naturalnie Smaczne Do kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym Knorr - 2 łyżki
  • kalafior świeży lub mrożony - 100 gramów
  • zielony groszek - 100 gramów
  • masło - 2 łyżki
  • pomidory - 6 sztuk

Sposób przygotowania:

  1. Warzywa pokrój i ugotuj do miękkości, obsmaż na maśle, oprósz sosem Knorr i odstaw do wystygnięcia.
  2. Pomidorki przekrój na pół i wydrąż miąższ. Napełnij je warzywami i oprósz pokruszoną fetą.
  3. Pomidory piecz w 190 °C przez 10 minut. Tak przygotowane pomidorki to doskonały dodatek do drugich dań. Możesz też je przyrządzić na grillu.