|
Składniki | ||
fasolka szparagowa świeża lub mrożona | 100 gramów | |
brokuły świeże lub mrożone | 100 gramów | |
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Kurczak w Sosie Śmietanowym | 2 łyżki | |
kalafior świeży lub mrożony | 100 gramów | |
zielony groszek | 100 gramów | |
masło | 2 łyżki | |
pomidory | 6 sztuk |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Warzywa pokrój i ugotuj do miękkości, obsmaż na maśle, oprósz sosem Knorr i odstaw do wystygnięcia. |
Krok 2 |
Pomidorki przekrój na pół i wydrąż miąższ. Napełnij je warzywami i oprósz pokruszoną fetą. |
Krok 3 |
Pomidory piecz w 190 °C przez 10 minut. Tak przygotowane pomidorki to doskonały dodatek do drugich dań. Możesz też je przyrządzić na grillu. |
Autor: przepisy.pl |