|
Składniki | ||
masło | 80 gramów | |
oliwa | ||
sałata | 1 sztuka | |
bagietka | 1 sztuka | |
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr | 1 sztuka | |
filety z indyka | 4 sztuki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Skrusz przyprawę w mini kostkach Knorr i wymieszaj ją z masłem. |
Krok 2 |
Pokrój bagietkę w plasterki i posmaruj przygotowanym masłem pietruszkowym. |
Krok 3 |
Następnie złóż bagietkę ponownie w całość, zawiń w folię aluminiową i grilluj przez chwilę w piekarniku. |
Krok 4 |
Pokrój filety z indyka w plasterki. Posmaruj oliwą z obu stron, grilluj w piekarniku. |
Krok 5 |
Na koniec ułóż krążki bagietki na talerzu, na każdym umieść liść sałaty oraz plasterek indyka. Podawaj. |
Autor: przepisy.pl |