| |||||||||
| Składniki | ||
| masło | 80 gramów | |
| oliwa | ||
| sałata | 1 sztuka | |
| bagietka | 1 sztuka | |
| Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr | 1 sztuka | |
| filety z indyka | 4 sztuki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Skrusz przyprawę w mini kostkach Knorr i wymieszaj ją z masłem. |
| Krok 2 |
| Pokrój bagietkę w plasterki i posmaruj przygotowanym masłem pietruszkowym. |
| Krok 3 |
| Następnie złóż bagietkę ponownie w całość, zawiń w folię aluminiową i grilluj przez chwilę w piekarniku. |
| Krok 4 |
| Pokrój filety z indyka w plasterki. Posmaruj oliwą z obu stron, grilluj w piekarniku. |
| Krok 5 |
| Na koniec ułóż krążki bagietki na talerzu, na każdym umieść liść sałaty oraz plasterek indyka. Podawaj. |
| Autor: przepisy.pl |