jkh

Autor: Konrad Kwaśny

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

7 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

777

Krok 2

56

Krok 3

58tyjj

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • jkh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej