|
Składniki | ||
pstrąg | 480 gramów | |
ziemniaki | 900 gramów | |
kapusta kiszona | 320 gramów | |
małe jabłko | 2 sztuki | |
średnia marchewka | 4 sztuki | |
cebula | 2 sztuki | |
olej rzepakowy | 4 łyżki | |
Flora ProActiv Mocne Kości z witaminą D | 8 łyżeczek |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Umytą i oczyszczoną rybę upiecz w piekarniku w temp 180 °C przez 25-30 min. Na upieczoną rybę połóż Florę ProActiv Mocne Kości z witaminą D. |
Krok 2 |
Umyte, obrane ziemniaki pokrój w cząstki i upiecz w piekarniku w temp 180 °C przez 20 min. Pod koniec pieczenia posyp rozmarynem lub tymiankiem. |
Krok 3 |
Pokrojoną kapustę kiszoną włóż do miski. Dodaj starte jabłko, marchewkę i cebulę. Polej olejem rzepakowym i wymieszaj |
Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz |