| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Upiec biszkopt z 4 jajek. |
| Krok 2 |
| I warstwa: 2 galaretki cytrynowe, 4 jabłka. Galaretkę rozmieszać w 2 szkl. wody. Jak będzie tężeć, dodać jabłka starte na grubych oczkach i rozsmarować na biszkopt. |
| Krok 3 |
| II warstwa: ½ l mleka, ¾ szkl. cukru, 2 łyżki mąki pszennej, 2 łyżki mąki ziemniaczanej, 3 żółtka, 1 Kasia. Z ½ l mleka odlać ½ szkl. |
| Krok 4 |
| Resztę zagotować. Do gotującego dodać cukier oraz rozmieszaną w ½ szkl. mleka mąkę. |
| Krok 5 |
| Do gotującego się mleka z mąką dodać 3 żółtka. |
| Krok 6 |
| Ostudzony budyń utrzeć z Kasią. |
| Krok 7 |
| Krem nałożyć na galaretkę. |
| Krok 8 |
| III warstwa: 2 łyżki Kasi, 10 dkg kokosu, 4 łyżki cukru. Zrumienić na patelni. Na krem nałożyć wiórki kokosowe. |