| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Żółtka utrzeć z cukrem waniliowym na puszystą pianę, dodać mąkę ziemniaczaną, pszenną, szklankę mleka i dokładnie wymieszać. | 
| Krok 2 | 
| 2 szklanki mleka zagotować z cukrem i 1 paczką wiórków kokosowych. | 
| Krok 3 | 
| Do gotującego się mleka dodać masę z żółtkami i mieszać na ogniu, aż zgęstnieje. | 
| Krok 4 | 
| Dodać Kasię i mieszać do uzyskania jednolitej masy. | 
| Krok 5 | 
| Tortownicę wyłożyć krakersami, a następnie zalać 1/3 kremu. | 
| Krok 6 | 
| Przełożyć ponownie krakersami itd. | 
| Krok 7 | 
| Wierzchnią warstwę kremu obficie posypać pozostałą częścią wiórków kokosowych. | 
| Krok 8 | 
| Pozostawić w lodówce na około 3-4 godziny. |