| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Oddzielić żółtka od białek. Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę. |
| Krok 2 |
| Dodać cukier waniliowy, proszek do pieczenia i przesianą mąkę. Dokładnie wymieszać. |
| Krok 3 |
| Kasię roztopić i schłodzić. Wlać cienkim strumieniem do masy. |
| Krok 4 |
| Białka ubić na sztywna pianę, połączyć z ciastem. |
| Krok 5 |
| Wlać do wysmarowanej tłuszczem formy z piekarnika. |
| Krok 6 |
| Piec około 15 minut, po upieczeniu zwijamy w rulon z pomocą ściereczki. |
| Krok 7 |
| Tężejącą galaretkę wykładamy na roladę i zwijamy. |
| Krok 8 |
| Wkładamy do lodówki na kilka godz. |