| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mięso opłucz pod bieżącą wodą i rozbij na cienkie kotlety. Posyp przyprawą do kurczaka Knorr i pieprzem.
|
| Krok 2 |
| Na maśle zeszklij drobno posiekaną cebulkę, dodaj pieczarki, a gdy odparują soki dodaj rozmrożony wcześniej szpinak. Dopraw do smaku szczyptą przypraw w Mini kostkach czosnek Knorr. Odstaw do przestygnięcia.
|
| Krok 3 |
| Farsz nakładaj na mięso i zwijaj w roladki. Zepnij wykałaczkami.
|
| Krok 4 |
| Na patelni rozgrzej oliwę, połóż roladki i smaż na małym ogniu pod przykryciem do momentu ścięcia mięsa. Następnie wyjmij wykałaczki i obsmaż na rumiano ze wszystkich stron.
|
| Krok 5 |
| Przygotuj sos mieszając jogurt naturalny z sosem czosnkowo-ziołowym Knorr.
|
| Krok 6 |
| Roladki podawać z sosem i ryżem.
|