Roladki z szynki z pastą rybną
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • szynka w plastrach - 8 plastrów
  • Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr - 1 sztuka
  • puszka tuńczyka - 1 sztuka
  • puszka kukurydzy - 1 sztuka
  • ogórki kiszone - 3 sztuki
  • jajka - 3 sztuki
  • Majonez Hellmann's Babuni

Sposób przygotowania:

  1. Odsącz tuńczyka z tłuszczu.
  2. Ugotuj jajka na twardo, gdy ostygną, pokrój je na małe kawałki.
  3. Pokrój drobno ogórki i wsyp kukurydzę.
  4. Rozkrusz Przyprawę w mini kostkach Smażona Cebula Knorr i połącz ją z majonezem.
  5. Następnie wymieszaj wszystkie składniki. Połóż przygotowaną sałatkę na 8 plasterkach szynki, zwiń je w rulon. Podaj gotowe roladki z chlebem.