Roladki z szynki z pastą rybną

6


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
szynka w plastrach8 plastrów
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr1 sztuka
puszka tuńczyka1 sztuka
puszka kukurydzy1 sztuka
ogórki kiszone3 sztuki
jajka3 sztuki
Majonez Hellmann's Babuni
Przygotowanie
Krok 1
Odsącz tuńczyka z tłuszczu.
Krok 2
Ugotuj jajka na twardo, gdy ostygną, pokrój je na małe kawałki.
Krok 3
Pokrój drobno ogórki i wsyp kukurydzę.
Krok 4
Rozkrusz Przyprawę w mini kostkach Smażona Cebula Knorr i połącz ją z majonezem.
Krok 5
Następnie wymieszaj wszystkie składniki. Połóż przygotowaną sałatkę na 8 plasterkach szynki, zwiń je w rulon. Podaj gotowe roladki z chlebem.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl