| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Rybę pokrój na mniejsze kawałki. | 
| Krok 2 | 
| Koncentrat pomidorowy wymieszaj z oliwą, 2 łyżkami wody i przyprawą Knorr. | 
| Krok 3 | 
| Gotową pastą natrzyj dokładnie filety i odstaw na 20 minut. | 
| Krok 4 | 
| Chleb rozdrobnij i przełóż do miski malaksera. Dodaj bazylię, parmezan i łyżkę oliwy. Całość miksuj, aż wszystkie składniki się połączą. | 
| Krok 5 | 
| Rybę ułóż w naczyniu żaroodpornym. Następnie na każdym kawałku połóż grubą warstwę masy chlebowej. | 
| Krok 6 | 
| Całość piecz w temperaturze 180 °C przez 20 minut. Podawaj z gotowanymi brokułami. |