| |||||||||
| Składniki | ||
| piersi z indyka | 250 gramów | |
| Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
| ananas z puszki (plastry) | 6 plastrów | |
| pieczarki | 10 dekagramów | |
| kiełki sojowe | 10 dekagramów | |
| liście zielonej sałaty | 4 sztuki | |
| czereśnie | 2 łyżki | |
| sok z cytryny |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pokrój mięso indyka w drobną kostkę i podsmaż do momentu, kiedy się zarumieni. |
| Krok 2 |
| Pokrój plastry ananasa w kostkę. |
| Krok 3 |
| Pieczarki pokrój w plastry i skrop sokiem z cytryny. |
| Krok 4 |
| Dodaj kiełki sojowe oraz sałatę. |
| Krok 5 |
| Przygotuj Sos sałatkowy czosnkowy Knorr według opisu podanego na opakowaniu i polej nim składniki. Następnie posyp sałatkę czereśniami i podawaj. |
| Autor: przepisy.pl |