| |||||||||
| Składniki | ||
| pieprz | ||
| sól | ||
| seler naciowy | 0.5 sztuk | |
| natka pietruszki | 0.5 pęczków | |
| papryka czerwona | 1 sztuka | |
| kukurydza | 1 opakowanie | |
| paluszki krabowe | 1 opakowanie | |
| majonez | 4 łyżki | |
| ryż biały | 100 gramów |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ryż ugotuj wedle przepisu na opakowaniu i odcedź. |
| Krok 2 |
| Paluszki rozmroź, pokrój na kostkę, paprykę również pokrój na kostkę, selera na kawałki, a kukurydzę odsącz z zalewy. |
| Krok 3 |
| Do miski wrzuć ryż, paluszki krabowe, paprykę, selera, kukurydzę oraz posiekaną natkę. |
| Krok 4 |
| Wszystko razem wymieszaj. Dodaj majonez oraz pieprz i sól i ponownie wymieszaj, aby masa była jednolita. |
| Autor: pasibrzuch |