|
Składniki | ||
pieprz | ||
sól | ||
seler naciowy | 0.5 sztuk | |
natka pietruszki | 0.5 pęczków | |
papryka czerwona | 1 sztuka | |
kukurydza | 1 opakowanie | |
paluszki krabowe | 1 opakowanie | |
majonez | 4 łyżki | |
ryż biały | 100 gramów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Ryż ugotuj wedle przepisu na opakowaniu i odcedź. |
Krok 2 |
Paluszki rozmroź, pokrój na kostkę, paprykę również pokrój na kostkę, selera na kawałki, a kukurydzę odsącz z zalewy. |
Krok 3 |
Do miski wrzuć ryż, paluszki krabowe, paprykę, selera, kukurydzę oraz posiekaną natkę. |
Krok 4 |
Wszystko razem wymieszaj. Dodaj majonez oraz pieprz i sól i ponownie wymieszaj, aby masa była jednolita. |
Autor: pasibrzuch |