|
Składniki | ||
ogórek zielony | 1 sztuka | |
Sos sałatkowy francuski Knorr | 1 opakowanie | |
pęczek rzodkiewek | 1 sztuka | |
czarne oliwki | 2 łyżki | |
ser feta | 10 dekagramów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Dokładnie umyj ogórka, następnie pokrój go w cienkie plastry. Umyj rzodkiewki, usuń z nich liście i ogonki, po czym pokrój w niezbyt cienkie plastry. Dodaj do ogórka. |
Krok 2 |
Osącz czarne oliwki z zalewy i połącz z ogórkiem oraz rzodkiewkami. |
Krok 3 |
Rozkrusz ser feta i posyp nim całość. |
Krok 4 |
Przygotuj Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr według przepisu na opakowaniu. |
Krok 5 |
Polej sałatkę gotowym sosem i delikatnie wymieszaj. Podawaj. |
Autor: przepisy.pl |