Sałatka wiosenna z czarnymi oliwkami

10


Łatwe


15 min.


2 os.

Składniki
ogórek zielony1 sztuka
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr1 opakowanie
pęczek rzodkiewek1 sztuka
czarne oliwki2 łyżki
ser feta10 dekagramów
Przygotowanie
Krok 1
Dokładnie umyj ogórka, następnie pokrój go w cienkie plastry. Umyj rzodkiewki, usuń z nich liście i ogonki, po czym pokrój w niezbyt cienkie plastry. Dodaj do ogórka.
Krok 2
Osącz czarne oliwki z zalewy i połącz z ogórkiem oraz rzodkiewkami.
Krok 3
Rozkrusz ser feta i posyp nim całość.
Krok 4
Przygotuj Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 5
Polej sałatkę gotowym sosem i delikatnie wymieszaj. Podawaj.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl