|
Składniki | ||
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | ||
czerwona fasola z puszki | 400 gramów | |
sałata masłowa | 0.5 sztuk | |
strąk czerwonej papryki | 1 sztuka | |
oliwa z oliwek | 0.25 szklanek | |
natka pietruszki (posiekana) | 4 łyżki | |
czerwona cebula | 1 sztuka | |
woda | 3 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Posiekaj drobno cebulę i paprykę. Do dużej salaterki wsyp fasolę, posiekaną cebulę i paprykę. |
Krok 2 |
Dodaj natkę pietruszki. |
Krok 3 |
Wymieszaj sos sałatkowy Knorr z 3 łyżkami wody i oliwą z oliwek, następnie wymieszaj. |
Krok 4 |
Polej sałatkę sosem i wstaw do lodówki na pół godziny. |
Krok 5 |
Umyj i osusz sałatę, ułóż na brzegu wokół całej salaterki i podawaj. |
Autor: przepisy.pl |