| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kuskus zalej wrzącą wodą. Możesz do smaku dodać odrobinę soli lub nawet kostkę rosołową. |
| Krok 2 |
| Pomidory umyj, wytrzyj i odetnij kilka milimetrów z wierzchu i spodu każdego pomidora. Przekrój go na pół, wydrąż i odstaw na bok. |
| Krok 3 |
| Awokado, czerwoną cebulę i suszone pomidory pokrój drobno, posiekaj drobno natkę pietruszki i kolendry, oczyść liście szpinaku, odrywając końce liści. |
| Krok 4 |
| W misce wymieszaj sok z cytryny, oliwę z oliwek i Sos sałatkowy Knorr. Dodaj szpinak, cebulę, suszone pomidory, awokado, obie natki oraz kuskus. |
| Krok 5 |
| Wszystko razem dokładnie wymieszaj. Sałatką nafaszeruj pomidory, oprósz je serem feta. |