| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pierś z kurczaka osusz papierowym ręcznikiem. Przyprawę do kurczaka Knorr rozmieszaj z jedną łyżką oliwy, a następnie posmaruj pierś z obu stron. |
| Krok 2 |
| Zamarynowaną pierś smaż na grillowej patelni po 4-5 minut z każdej strony, następnie wystudź i pokrój w kostkę 1x1 cm. |
| Krok 3 |
| Paprykę, ogórka oraz ser pokrój w jednakowej wielkości kostkę, jak kurczaka.
|
| Krok 4 |
| W misce połącz pokrojone warzywa, mięso, ser oraz odsączoną fasolę. Zawartość opakowania Knorr rozmieszaj z pozostałą oliwą i sokiem z cytryny. |
| Krok 5 |
| Wszystkie składniki sałatki, oprócz kiełków, wymieszaj i przełóż do lunch box'a. Całość polej przygotowanym sosem, a na wierzchu ułóż kiełki słonecznika. |