| |||||||||
| Składniki | ||
| wędzony filet z indyka | 200 gramów | |
| Sos sałatkowy włoski Knorr | 1 sztuka | |
| makaron świderki | 200 gramów | |
| cebula czerwona | 1 sztuka | |
| ogórek | 1 sztuka | |
| czerwona papryka | 0.5 sztuk | |
| żółta papryka | 0.5 sztuk | |
| kukurydza z czerwoną fasolą | 1 opakowanie | |
| natka pietruszki | 2 łyżeczki | |
| olej | 3 łyżki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Makaron ugotuj al dente i schłodź. Cebulę pokrój w piórka. |
| Krok 2 |
| Ogórek ze skórką pokrój w plasterki, papryki w paseczki. Kukurydzę z fasolą odsącz. |
| Krok 3 |
| Filet z indyka pokrój w kostkę i wymieszaj z warzywami, posiekaną natką pietruszki i makaronem. |
| Krok 4 |
| Sos sałatkowy włoski Knorr połącz z olejem i 3 łyżkami wody. Polej sałatkę 10 minut przed podaniem. |
| Autor: przepisy.pl |