|
Składniki | ||
wędzony filet z indyka | 200 gramów | |
Sos sałatkowy włoski Knorr | 1 sztuka | |
makaron świderki | 200 gramów | |
cebula czerwona | 1 sztuka | |
ogórek | 1 sztuka | |
czerwona papryka | 0.5 sztuk | |
żółta papryka | 0.5 sztuk | |
kukurydza z czerwoną fasolą | 1 opakowanie | |
natka pietruszki | 2 łyżeczki | |
olej | 3 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Makaron ugotuj al dente i schłodź. Cebulę pokrój w piórka. |
Krok 2 |
Ogórek ze skórką pokrój w plasterki, papryki w paseczki. Kukurydzę z fasolą odsącz. |
Krok 3 |
Filet z indyka pokrój w kostkę i wymieszaj z warzywami, posiekaną natką pietruszki i makaronem. |
Krok 4 |
Sos sałatkowy włoski Knorr połącz z olejem i 3 łyżkami wody. Polej sałatkę 10 minut przed podaniem. |
Autor: przepisy.pl |