| |||||||||
| Składniki | ||
| cebula | 1 sztuka | |
| pieprz | ||
| sól | ||
| kabanosy | 200 gramów | |
| oliwa | 50 mililitrów | |
| koperek | 0.5 pęczków | |
| papryka czerwona | 0.5 sztuk | |
| ogórki kiszone | 4 sztuki | |
| papryka zielona | 0.5 sztuk | |
| papryka żółta | 0.5 sztuk | |
| Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr | 1 sztuka | |
| kasza perłowa | 200 gramów |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kaszę ugotuj w osolonym wodzie. |
| Krok 2 |
| Cebulę posiekaj, papryki pokrój w paski, ogórki w plastry a kabanosy w plasterki. |
| Krok 3 |
| Wszystkie składniki wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Oliwę połącz z posiekanym koperkiem i rozkruszoną Mini kostką Knorra. Polej sałatkę. |
| Autor: pasibrzuch |