|
Składniki | ||
duża żółta papryka | 1 sztuka | |
duża czerwona papryka | 1 sztuka | |
duża zielona papryka | 1 sztuka | |
kasza jaglana (sucha) | 120 gramów | |
Flora ProActiv o smaku masła | 4 łyżki | |
natka pietruszki | 4 łyżki | |
mały kefir 0% tłuszczu | 4 sztuki | |
duży świeży ananas | 1 sztuka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Ugotuj kaszę według przepisu na opakowaniu. Do jeszcze ciepłej dodaj Florę ProActiv o smaku masła i dokładnie wymieszaj. |
Krok 2 |
Paprykę drobno posiekaj i dodaj do kaszy. Całość wymieszaj z natką pietruszki. |
Krok 3 |
Wypij kefir i zjedz ananasa. |
Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz |