| |||||||||
| Składniki | ||
| duża żółta papryka | 1 sztuka | |
| duża czerwona papryka | 1 sztuka | |
| duża zielona papryka | 1 sztuka | |
| kasza jaglana (sucha) | 120 gramów | |
| Flora ProActiv o smaku masła | 4 łyżki | |
| natka pietruszki | 4 łyżki | |
| mały kefir 0% tłuszczu | 4 sztuki | |
| duży świeży ananas | 1 sztuka |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ugotuj kaszę według przepisu na opakowaniu. Do jeszcze ciepłej dodaj Florę ProActiv o smaku masła i dokładnie wymieszaj. |
| Krok 2 |
| Paprykę drobno posiekaj i dodaj do kaszy. Całość wymieszaj z natką pietruszki. |
| Krok 3 |
| Wypij kefir i zjedz ananasa. |
| Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz |