| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i posyp przyprawą Knorr. Dokładnie wymieszaj. |
| Krok 2 |
| Następnie usmaż na oleju aż mięso będzie soczyste i gotowe. |
| Krok 3 |
| Komosę ryżową ugotuj w dużej ilości wody według wskazówek na opakowaniu producenta. |
| Krok 4 |
| Pomidorki przekrój na pół, cebulę pokrój w kostkę, zioła i chilli posiekaj, a szpinak umyj. |
| Krok 5 |
| Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z oliwą, sokiem z cytryny i dwiema łyżkami wody. |
| Krok 6 |
| Ugotowaną komosę ryżową przełóż do dużej miski, dodaj sos na oliwie, zioła, pomidorki, cebulę, chilli, kurczaka oraz listki szpinaku. Wymieszaj i podawaj. |