| |||||||||
| Składniki | ||
| jajka | 4 sztuki | |
| kapary | 20 gramów | |
| ser feta - 100 gram | 100 gramów | |
| Sos sałatkowy francuski Knorr | 2 opakowania | |
| kiełki rzodkiewki | 3 szczypty | |
| suszone pomidory marynowane w oliwie | 5 sztuk | |
| sałata lodowa listki | 1 opakowanie | |
| paluszki surimi | 1 opakowanie | |
| łosoś norweski | 100 gramów |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Do miski wsypać sałatę lodową lub taką ktorą się lubi, mozna kupić torebke gotowej pomieszanej np. z cukinią lub samemu porwać, w międzyczasie pokroić łososia i pomidorki suszone w paski oraz ugotować 4 jajka do dekoracji. |
| Krok 2 |
| Nastepnie pokruszuć ser feta |
| Krok 3 |
| cdn |
| Autor: Mirecki Płock |