Przygotowanie |
Krok 1 |
Przygotuj sos sałatkowy. Wymieszaj zawartość opakowania Knorr z majonezem i startym serem. |
Krok 2 |
Paluszki krabowe pokrój w kostkę, następnie połącz z sosem sałatkowym. Posiekaj natkę kolendry i dodaj do składników. |
Krok 3 |
Awokado przetnij na pół i wyjmij pestkę. Za pomocą łyżki oddziel miąższ od skóry, a skórkę zachowaj. Pokrój awokado w kostkę i połącz z krabami. |
Krok 4 |
Pomidorki pokrój w ćwiartki, oliwki przekrój na połówki, kukurydzę odcedź i dodaj do reszty składników. |
Krok 5 |
Całość dokładnie wymieszaj. Przygotowaną sałatkę umieść w skórkach awokado. |
Krok 6 |
Przed podaniem udekoruj sałatkę grzankami. |