| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotuj sos sałatkowy. Wymieszaj zawartość opakowania Knorr z majonezem i startym serem. |
| Krok 2 |
| Paluszki krabowe pokrój w kostkę, następnie połącz z sosem sałatkowym. Posiekaj natkę kolendry i dodaj do składników. |
| Krok 3 |
| Awokado przetnij na pół i wyjmij pestkę. Za pomocą łyżki oddziel miąższ od skóry, a skórkę zachowaj. Pokrój awokado w kostkę i połącz z krabami. |
| Krok 4 |
| Pomidorki pokrój w ćwiartki, oliwki przekrój na połówki, kukurydzę odcedź i dodaj do reszty składników. |
| Krok 5 |
| Całość dokładnie wymieszaj. Przygotowaną sałatkę umieść w skórkach awokado. |
| Krok 6 |
| Przed podaniem udekoruj sałatkę grzankami. |