Sałatka z tuńczykiem

1


Łatwe


30 min.


1 os.

Składniki
brązowy ryż 1 sztuka
Puszka kukurydzy konserwowej1 sztuka
ogórek korniszon3 sztuki
jogurt naturalny
Przygotowanie
Krok 1
Ugotuj ryż, na druszlaku odsącz ryż i kukurydzę z puszki.
Krok 2
Na tarce na dużych oczkach zetrzyj ogórki (ja w zależności od wielkości daję 2-3-4), starte ogorki dodaj do druszlaka, gdzie znajduje się ryż i kukurydza - niech wszystko dokładnie ścieknie.
Krok 3
Zawartość druszlaka przełóż do miski, dodaj pieprz i sół oraz pół (może byc trochę więcej według gustu) naturalnego jogurtu. Wszystko wymieszaj i smacznego :D
Autor: Marzena Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl