| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mięso oczyść z błon i pokrój w cm grubości plastry rozbij je tłuczkiem. |
| Krok 2 |
| W misce roztrzep jajka dodaj do nich sos sojowy, imbir, ostrą paprykę, dokładnie wymieszaj. |
| Krok 3 |
| Kotlety zamocz w jajku, a następnie panieruj w pomieszanych ziarnach sezamu. |
| Krok 4 |
| Na patelnię wlej Ramę, poczekaj aż z powierzchni tłuszczu znikną bąbelki, będzie to oznaczać, że osiągnął on odpowiednią temperaturę. |
| Krok 5 |
| Gotowe kotlety smaż na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. |
| Krok 6 |
| Na gorącym tłuszczu podsmaż posiekany czosnek, chilli i imbir, wrzuć przekrojone na pół liście kapusty i smaż chwilę co jakiś czas mieszając. Gdy kapusta lekko się zarumieni - podlej ją sosem sojowym, następnie patelnie przykryj i duś przez minutę. |