Przygotowanie |
Krok 1 |
MASA: do Kasi dodać 0,5 szklanki cukru pudru i mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji . |
Krok 2 |
Następnie dodać serek wanilinowy, całość miksować, dopóki nie powstanie zgęstniała masa. |
Krok 3 |
Gotową masę odstawić na bok. |
Krok 4 |
Na blachę ułożyć biszkopty maczane w galaretce owocowej . |
Krok 5 |
Na nie nałożyć przygotowaną masę . |
Krok 6 |
Następnie położyć drugą warstwę biszkoptów maczanych w tej samej galaretce . |
Krok 7 |
Na biszkopty ułożyć swoje ulubione owoce, np. truskawki, jagody, na wierzch kładziemy druga galaretkę, lekko ściętą. |
Krok 8 |
Całość wkładamy do lodówki i gotowe. Smacznego ! |