| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| MASA: do Kasi dodać 0,5 szklanki cukru pudru i mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji . |
| Krok 2 |
| Następnie dodać serek wanilinowy, całość miksować, dopóki nie powstanie zgęstniała masa. |
| Krok 3 |
| Gotową masę odstawić na bok. |
| Krok 4 |
| Na blachę ułożyć biszkopty maczane w galaretce owocowej . |
| Krok 5 |
| Na nie nałożyć przygotowaną masę . |
| Krok 6 |
| Następnie położyć drugą warstwę biszkoptów maczanych w tej samej galaretce . |
| Krok 7 |
| Na biszkopty ułożyć swoje ulubione owoce, np. truskawki, jagody, na wierzch kładziemy druga galaretkę, lekko ściętą. |
| Krok 8 |
| Całość wkładamy do lodówki i gotowe. Smacznego ! |