| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Zarobić ciasto na spód blachy ze składników podanych wyżej. |
| Krok 2 |
| Ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną Kasią i nakłuć delikatnie widelcem. |
| Krok 3 |
| Pokroić 3 duże brzoskwinie w cieniutkie plasterki i nałożyć plastry na ciasto jeden obok drugiego. |
| Krok 4 |
| Wstawić na chwilkę do lodówki. |
| Krok 5 |
| Wykonać masę serową z składników podanych powyżej. |
| Krok 6 |
| Najpierw ucierać żółtka z cukrem, później dodać przemielony ser, cukier waniliowy, mąkę, rodzynki. |
| Krok 7 |
| Na końcu ubić białka na sztywną pianę i wszystko wymieszać łyżką. |
| Krok 8 |
| Nałożyć masę serowa na pierwszą warstwę ciasta. |
| Krok 9 |
| Zrobić masę kokosowo-migdałową. |
| Krok 10 |
| Najpierw ucierać margarynę z cukrem, a następnie po trochu dodać wiórków i migdałów. |
| Krok 11 |
| Wyłożyć masę kokosowo-migdałową na ciasto i udekorować pozostałymi brzoskwiniami. |
| Krok 12 |
| Piec około 60 minut w temperaturze 200 stopni. |
| Krok 13 |
| Po 20 minutach przykryć ciasto folią aluminiową, aby zapobiec spaleniu się wierzchu ciasta. |