| |||||||||
| Składniki | ||
| Ciasto: | ||
| mąka | 2 szklanki | |
| Kostka do pieczenia Kasia | 0.5 opakowań | |
| żółtko | 2 sztuki | |
| proszek do pieczenia | 1 łyżeczka | |
| kakao | 2 łyżki | |
| cukier | 1 szklanka | |
| Masa serowa: | ||
| serek homogenizowany | 4 opakowania | |
| budyń śmietankowy | 1 opakowanie | |
| cukier | 1 szklanka | |
| jajko | 3 sztuki | |
| Kostka do pieczenia Kasia | 0.5 sztuk |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| CIASTO : Ze wszystkich składników wyrobić kruszonkę. |
| Krok 2 |
| Połowę wyłożyć na blachę, a drugą wstawić do zamrażalnika. |
| Krok 3 |
| MASA SEROWA : Wszystkie składniki zmiksować i wyłożyć na ciasto. |
| Krok 4 |
| Zetrzeć na tarce o dużych oczkach drugą część ciasta. |
| Krok 5 |
| Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |