| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto: Wyrobić ze składników ciasto. |
| Krok 2 |
| Podzielić na 2 części (2/3 i 1/3). |
| Krok 3 |
| Mniejszą część dać do lodówki. |
| Krok 4 |
| Ciastem 2/3 wyłożyć blaszkę na papierze do pieczenia. |
| Krok 5 |
| Na ciasto wylać masę serową. |
| Krok 6 |
| Masa serowa: Utrzeć Kasię z cukrem na puch, następnie dodać ser zmielony, całe jajka, budyń i olejek - wszystko razem powinno być utarte na puszystą masę. |
| Krok 7 |
| Kłaść masę serową na ciasto. |
| Krok 8 |
| Brzoskwinie obrać ze skórki i kroić na połówki, wyciągając pestkę. |
| Krok 9 |
| Naszykowane brzoskwinie ułożyć na masę serową. |
| Krok 10 |
| Ubić pianę na sztywno (5 białek, 1 szklankę cukru, 1 płaska łyżka mąki ziemniaczanej), dodać cukier i wymieszać z mąką ziemniaczaną. |
| Krok 11 |
| Następnie wyłożyć pianę na owoce. |
| Krok 12 |
| Na pianę potrzeć lub pokruszyć resztę ciasta z lodówki. |
| Krok 13 |
| Piec w 180 stopniach przez 1 h. |