| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| CIASTO: mąkę + proszek do pieczenia + 5 żółtek + 1/2 szklanki cukru + 1 kostka Kasi wymieszać i zagnieść ciasto na jednolitą masę. |
| Krok 2 |
| Z ciasta odłożyć kulkę wielkości pomarańczy i zamrozić, resztę ciasta włożyć do lodówki. |
| Krok 3 |
| MASA SEROWA 1 kg sera + Kasia + 1 szklanka cukru + 2 jajka +1 budyń + sernix zmiksować na jednolitą masę. |
| Krok 4 |
| Brzoskwinie pokroić na plastry i odsączyć. |
| Krok 5 |
| Z 5 białek ubić pianę, dodając 1 szklankę cukru. |
| Krok 6 |
| Ciasto wyłożyć na blachę, nałożyć masę serową, potem ułożyć brzoskwinie, potem piana z białek, a na koniec potrzeć na grubych oczkach zamrożone ciasto. |
| Krok 7 |
| Całość wstawić do piekarnika. Piec 50-60 min. w temp. 180 C. |