| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotowujemy czerwona galaretkę, aby dobrze zastygła. |
| Krok 2 |
| W małej ilości wody (ok 3/4 szklanki) rozrabiamy żółtą galaretkę. |
| Krok 3 |
| Brzoskwinie obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze kawałki. |
| Krok 4 |
| Jedną sztukę lub półtorej staramy się pokroić na ładne półplasterki do przybrania. |
| Krok 5 |
| Gdy czerwona galaretka zastygnie, kroimy ją mniej więcej w kostkę. |
| Krok 6 |
| Brzoskwinie mieszamy z serem, żółtą płynną galaretką (użytą zamiast żelatyny do ścięcia sera) oraz delikatnie z czerwoną galaretką. |
| Krok 7 |
| W tortownicy układamy na dnie biszkopty, potem wylewamy serową masę. |
| Krok 8 |
| Wkładamy do lodówki. |
| Krok 9 |
| Gdy zastygnie, przybieramy brzoskwiniami i zalewamy pomarańczową galaretką. |
| Krok 10 |
| Wkładamy ponownie do lodówki. |