Śledzie pod pierzynką

2


Łatwe


15 min.


6 os.

Składniki
filety śledziowe w oleju6 sztuk
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr1 opakowanie
marchew1 sztuka
ziemniaki2 sztuki
cebula1 sztuka
ser żółty150 gramów
ogórki konserwowe2 sztuki
majonez200 mililitrów
Przygotowanie
Krok 1
Ziemniaki i marchew ugotuj , ostudź i pokrój w kostkę.
Krok 2
Cebulę i ogórka pokroić w kostkę , dodać do warzyw.
Krok 3
Sos sałatkowy wymieszaj z majonezem. W naczyniu poukładaj śledzie, na śledzie warzywa , następnie sos majonezowy. Na górę posyp starty ser i dodaj pietruszkę.
Autor: AnnaPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl