|
Składniki | ||
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr | 1 sztuka | |
krążek sera camembert | 1 sztuka | |
opakowanie gotowego ciasta francuskiego | 1 sztuka | |
łosoś wędzony na zimno w plastrach | 1 opakowanie |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Ciasto francuskie rozwijamy. |
Krok 2 |
Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki. |
Krok 3 |
Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto. |
Krok 4 |
Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon. |
Krok 5 |
Kroimy na plastry o grubości 2 cm. |
Krok 6 |
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika. |
Krok 7 |
Pieczemy, aż mocno się przyrumienią. |
Autor: blue_megi blue_megi |