Ślimaczki z łososiem i serem

2


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
opakowanie gotowego ciasta francuskiego1 sztuka
krążek sera camembert1 sztuka
łosoś wędzony na zimno w plastrach1 opakowanie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Ciasto francuskie rozwijamy.
Krok 2
Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 3
Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto.
Krok 4
Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon.
Krok 5
Kroimy na plastry o grubości 2 cm.
Krok 6
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.
Krok 7
Pieczemy, aż mocno się przyrumienią.
Autor: blue_megi blue_megiPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl