| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żeberka pokrój w paski i oprósz delikatnie mąką. |
| Krok 2 |
| Przełóż żeberka do rękawa do pieczenia. Zamknij szczelnie i piecz przez 40 minut w temperaturze 180 stopni. Żeberka podawaj z posiekaną kolendrą, samodzielnie bądź z ryżem. |
| Krok 3 |
| Dodaj sos do mięsa. Całość dokładnie wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Wymieszaj z pół szklanki wody z Przyprawą Knorr, ketchupem i colą. |
| Krok 5 |
| W garnku lub woku rozgrzej dobrze olej i smaż żeberka, aż nabiorą złoto-brązowej barwy. Kiedy będą już gotowe, przełóż je do miski i zalej mieszanką octową. Odstaw na 20 minut. |
| Krok 6 |
| Ocet zagotuj z cukrem i posiekaną papryczką chili. |