Smażona ryba, szpinak i ziemniaki
  • 30 minut
  • 1 osoba
  • Łatwe

Składniki:

  • filet ulubionej ryby - 1 sztuka
  • szpinak - 150 gramów
  • czosnek - ząbek - 1 sztuka
  • ziemniaki - 2 sztuki
  • oliwa - 1 łyżeczka
  • lubczyk - 0.5 łyżeczek
  • Delikat przyprawa uniwersalna Knorr - 0.5 łyżeczek

Zamów świeże składniki z dostawą do domu do wybranych przepisów.

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni parowej ułóż rybę, szpinak, czosnek pokrojony na plasterki i obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki.
  2. Rybę posyp Delikatem. Wszystko posyp lubczykiem.
  3. Przykryj pokrywką i smaż na niewielkim ogniu przez 20-25 minut.