Smażona ryba, szpinak i ziemniaki

0


Łatwe


30 min.


1 os.

Składniki
ziemniaki2 sztuki
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr0.5 łyżeczek
oliwa1 łyżeczka
lubczyk0.5 łyżeczek
szpinak150 gramów
czosnek - ząbek1 sztuka
filet ulubionej ryby 1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Na patelni parowej ułóż rybę, szpinak, czosnek pokrojony na plasterki i obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki.
Krok 2
Rybę posyp Delikatem. Wszystko posyp lubczykiem.
Krok 3
Przykryj pokrywką i smaż na niewielkim ogniu przez 20-25 minut.
Autor: Aleksandra KrzyżanowskaPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl