| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Rostbef wołowy pokrój w paski o szerokości ok. 2 cm i wymieszaj z mąką kukurydzianą. |
| Krok 2 |
| Rozgrzej mocno odrobinę oleju w woku lub patelni i smaż krótko, aż mięso będzie rumiane. Odłóż na bok. |
| Krok 3 |
| Dodaj czosnek i imbir. Smaż jeszcze przez ok. 10 sekund. |
| Krok 4 |
| Brokuł podziel na mniejsze różyczki, a kapustę pak choi pokrój w duże kawałki. Dodaj na patelnię i smaż jeszcze 3 minuty. |
| Krok 5 |
| Połącz sos Hoisin z 100 ml wody oraz Fixem Smażony ryż po chińsku Knorr. |
| Krok 6 |
| Całość zagotuj i dodaj wołowinę. Podawaj posypane posiekanymi orzechami nerkowca. |