Przygotowanie |
Krok 1 |
Rostbef wołowy pokrój w paski o szerokości ok. 2 cm i wymieszaj z mąką kukurydzianą. |
Krok 2 |
Rozgrzej mocno odrobinę oleju w woku lub patelni i smaż krótko, aż mięso będzie rumiane. Odłóż na bok. |
Krok 3 |
Dodaj czosnek i imbir. Smaż jeszcze przez ok. 10 sekund. |
Krok 4 |
Brokuł podziel na mniejsze różyczki, a kapustę pak choi pokrój w duże kawałki. Dodaj na patelnię i smaż jeszcze 3 minuty. |
Krok 5 |
Połącz sos Hoisin z 100 ml wody oraz Fixem Smażony ryż po chińsku Knorr. |
Krok 6 |
Całość zagotuj i dodaj wołowinę. Podawaj posypane posiekanymi orzechami nerkowca. |