| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kiełbaski obsmaż na rozgrzanej patelni, następnie wyłóż na papierowy ręcznik. |
| Krok 2 |
| W misce wymieszaj mąkę, zawartość opakowania Knorr, proszek do pieczenia oraz sól. |
| Krok 3 |
| W drugiej misce ubij jajka, dodaj mleko oraz margarynę. Dobrze wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Powstałą masę wlewaj powoli do miski z mąką i mieszaj do momentu uzyskania gładkiej konsystencji. |
| Krok 5 |
| Żaroodporne naczynie posmaruj tłuszczem lub wyłóż pergaminem do pieczenia. Masę przełóż do naczynia, a na wierzchu poukładaj kiełbaski. Naczynie wstaw do nagrzanego piekarnika i zapiekaj w temperaturze 175 stopni do momentu, gdy ciasto wyrośnie. Podawaj na ciepło. |