Spaghetti a la carbonara

65


Łatwe


30 min.


6 os.

Składniki
makaron spaghetti500 gramów
Fix Spaghetti Carbonara Knorr
starty parmezan100 gramów
śmietana 18%60 mililitrów
chudy boczek150 gramów
Przygotowanie
Krok 1
Zagotuj w dużym garnku wodę i ugotuj makaron al dente.
Krok 2
Pokrój boczek w kostkę i podsmaż boczek.
Krok 3
Rozmieszaj Fix Spaghetti Carbonara Knorr z wodą.
Krok 4
Dodaj śmietanę. Dobrze wymieszaj i zagotuj.
Krok 5
Do garnka z ugotowanym makaronem wrzuć starty ser oraz ugotowany Fix. Wymieszaj, podawaj od razu.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl