Spaghetti Aglio Olio
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • spaghetti - 1 opakowanie
  • sól - 1 szczypta
  • oregano - 1 szczypta
  • szczypior - 1 szczypta
  • natka pietruszki - 1 szczypta
  • papryka słodka - 1 szczypta
  • chilli - 1 szczypta
  • oliwa - 2 łyżki
  • Rosół drobiowo-wołowy Knorr - 1 sztuka
  • Fix Stripsy z kurczaka z sosem BBQ Knorr - 1 sztuka
  • Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr - 1 sztuka

Sposób przygotowania:

  1. Makaron ugotować al dente w rozpuszczonym w wodzie rosołku. Do woka (ewentualnie na patelnię) wlać oliwę i wkruszyć czosnek, dodać resztę przypraw przemieszać. Gorący makaron przełożyć do woka i wszystko energiczniemieszać, dolać 4 łyżki wody i mieszać, dopóki ta nie odparuje.