Spaghetti napoli z kulkami mozzarelli

28


Łatwe


40 min.


4 os.

Składniki
mięso mielone300 gramów
Przyprawa do mięs Knorr1.5 łyżeczek
Fix Spaghetti Napoli Knorr1 opakowanie
mini kulki mozzarelli 1 opakowanie
pomidorki koktajlowe200 gramów
makaron spaghetti300 gramów
cebula1 sztuka
olej3 łyżki
woda200 mililitrów
Przygotowanie
Krok 1
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Mięso dopraw przyprawą Knorr i uformuj małe kulki.
Krok 2
Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż na patelni, dodaj mięsne kulki. Fix Knorr wymieszaj z 200 ml wody i wlej na patelnię. Gotuj 2 minuty.
Krok 3
Dodaj makaron, pokrojone w kostkę pomidory i przekrojone na pół kulki mozzarelli. Całość dokładnie wymieszaj.
Autor: Piotr MurawskiPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl