Spaghetti napoli z kulkami mozzarelli
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • mięso mielone - 300 gramów
  • Przyprawa do mięs Knorr - 1.5 łyżeczek
  • Fix Spaghetti Napoli Knorr - 1 opakowanie
  • mini kulki mozzarelli - 1 opakowanie
  • pomidorki koktajlowe - 200 gramów
  • makaron spaghetti - 300 gramów
  • cebula - 1 sztuka
  • olej - 3 łyżki
  • woda - 200 mililitrów

Sposób przygotowania:

  1. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Mięso dopraw przyprawą Knorr i uformuj małe kulki.
  2. Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż na patelni, dodaj mięsne kulki. Fix Knorr wymieszaj z 200 ml wody i wlej na patelnię. Gotuj 2 minuty.
  3. Dodaj makaron, pokrojone w kostkę pomidory i przekrojone na pół kulki mozzarelli. Całość dokładnie wymieszaj.