|
Składniki | ||
mięso mielone | 300 gramów | |
Przyprawa do mięs Knorr | 1.5 łyżeczek | |
Fix Spaghetti Napoli Knorr | 1 opakowanie | |
mini kulki mozzarelli | 1 opakowanie | |
pomidorki koktajlowe | 200 gramów | |
makaron spaghetti | 300 gramów | |
cebula | 1 sztuka | |
olej | 3 łyżki | |
woda | 200 mililitrów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Mięso dopraw przyprawą Knorr i uformuj małe kulki. |
Krok 2 |
Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż na patelni, dodaj mięsne kulki. Fix Knorr wymieszaj z 200 ml wody i wlej na patelnię. Gotuj 2 minuty. |
Krok 3 |
Dodaj makaron, pokrojone w kostkę pomidory i przekrojone na pół kulki mozzarelli. Całość dokładnie wymieszaj. |
Autor: Piotr Murawski |