Spaghetti Toscana inaczej
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • makaron penne - 200 gramów
  • papryka marynowana - 100 gramów
  • sałata lodowa liście - 8 sztuk
  • Sos spaghetti toscana Knorr - 300 mililitrów

Sposób przygotowania:

  1. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo, następnie odcedzamy i wkładamy do żaroodpornego naczynia
  2. Sos spaghetti Toscana zalewamy makaron
  3. Paprykę marynowaną czerwoną kroimy drobno dodajemy do sosu z makaronem
  4. Sałatę lodowa kroimy w paseczki czy jak kto woli i dodajemy do sou z makaronem i papryką wymieszać a naste pnie włożyć do pieca na jakieś 15 minut piec w 200 stopniach potem wyciągamy i gotowe danie