Spaghetti z wędzoną rybą

7


Łatwe


30 min.


2 os.

Składniki
koperek
spaghetti200 gramów
mrożony groszek3 łyżki
Fix Spaghetti Carbonara Knorr
filet z wędzonego łososia100 gramów
cytryna - 1/2 sztuki
Przygotowanie
Krok 1
Ugotuj spaghetti al dente w dużej ilości wrzącej, posolonej wody. Następnie zahartuj je zimną wodą na durszlaku.
Krok 2
Wsyp zawartość torebki Fix Spaghetti Carbonara Knorr do 300 mililitrów zimnej wody i zamieszaj. Następnie zagotuj, ciągle mieszając.
Krok 3
Dodaj zamrożony groszek i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Krok 4
Pokrój rybę w cząstki, dodaj do sosu i całość podgrzej.
Krok 5
Polej spaghetti sosem, po czym udekoruj cząstkami cytryny i koperkiem. Dopraw do smaku, jeśli uznasz, że jest to konieczne.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl