| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Suszone grzyby zalej wrzątkiem. |
| Krok 2 |
| Rostbef pokrój w cienkie plastry, połącz z sosem sojowym, olejem sezamowym, imbirem, posiekanym strąkiem ostrej papryczki i czosnkiem. Odstaw do zamarynowania na co najmniej godzinę. |
| Krok 3 |
| Mięso wrzuć na mocno rozgrzaną patelnię, posmarowaną tylko odrobiną oleju. Mięso usmaż z obu stron (lewa – prawa). Przełóż na bok. Na tej samej patelni obsmaż pokrojone w plastry grzyby shitake. Na koniec smażenia grzyby zalej kilkoma łyżkami marynaty. |
| Krok 4 |
| Bułkę zapiecz w piekarniku. |
| Krok 5 |
| Na bułce ułóż sałatkę z kapusty bok choy, połóż plastry rostbefu i podsmażane grzyby, przykryj wierzchem bułki. |