|
Składniki | ||
cebula | 1 sztuka | |
pieprz | ||
sól | ||
masło | 100 gramów | |
oliwa | 1 łyżka | |
czosnek ząbki | 4 sztuki | |
pieprz czarny | ||
musztarda | 2 łyżeczki | |
rostbef | 2 sztuki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Do masła dodaj 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, dopraw solą i czarnym pieprzem. |
Krok 2 |
Pozostały czosnek drobno posiekaj i wymieszaj z drobno pokrojona cebulą, oliwą i musztardą. |
Krok 3 |
Gotową marynatą posmaruj mięso i włóż je na kilka godzin do lodówki. |
Krok 4 |
Po tym czasie mięso oczyść z marynaty, oprósz zielonym pieprzem i upiecz na grillu. Podawaj z masłem czosnkowym. |
Autor: pasibrzuch |