Surówka a la Coleslaw

13


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
drobno poszatkowana biała kapusta3 szklanki
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr1 opakowanie
starta marchewka1 sztuka
mała cebula1 sztuka
mała puszka kukurydzy1 sztuka
majonez lub jogurt2 łyżki
Majonez Hellmann's Babuni2 łyżki
Przygotowanie
Krok 1
Przygotuj sos sałatkowy Knorr według przepisu na opakowaniu, mieszając go z jogurtem lub majonezem.
Krok 2
Wymieszaj kapustę z sosem sałatkowym, dodaj marchewkę i odstaw na 15 minut.
Krok 3
Pokrój cebulę w drobną kostkę, wraz z majonezem (lub jogurtem), dodaj do pozostałych składników. Następnie wymieszaj.
Krok 4
Opcjonalnie dodaj kukurydzę.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl