| |||||||||
| Składniki | ||
| drobno poszatkowana biała kapusta | 3 szklanki | |
| Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
| starta marchewka | 1 sztuka | |
| mała cebula | 1 sztuka | |
| mała puszka kukurydzy | 1 sztuka | |
| majonez lub jogurt | 2 łyżki | |
| Majonez Hellmann's Babuni | 2 łyżki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotuj sos sałatkowy Knorr według przepisu na opakowaniu, mieszając go z jogurtem lub majonezem. |
| Krok 2 |
| Wymieszaj kapustę z sosem sałatkowym, dodaj marchewkę i odstaw na 15 minut. |
| Krok 3 |
| Pokrój cebulę w drobną kostkę, wraz z majonezem (lub jogurtem), dodaj do pozostałych składników. Następnie wymieszaj. |
| Krok 4 |
| Opcjonalnie dodaj kukurydzę. |
| Autor: przepisy.pl |