|
Składniki | ||
drobno poszatkowana biała kapusta | 3 szklanki | |
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
starta marchewka | 1 sztuka | |
mała cebula | 1 sztuka | |
mała puszka kukurydzy | 1 sztuka | |
majonez lub jogurt | 2 łyżki | |
Majonez Hellmann's Babuni | 2 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Przygotuj sos sałatkowy Knorr według przepisu na opakowaniu, mieszając go z jogurtem lub majonezem. |
Krok 2 |
Wymieszaj kapustę z sosem sałatkowym, dodaj marchewkę i odstaw na 15 minut. |
Krok 3 |
Pokrój cebulę w drobną kostkę, wraz z majonezem (lub jogurtem), dodaj do pozostałych składników. Następnie wymieszaj. |
Krok 4 |
Opcjonalnie dodaj kukurydzę. |
Autor: przepisy.pl |