| |||||||||
| Składniki | ||
| kapusta pekińska | 1 sztuka | |
| Sos sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
| Majonez Hellmann's Babuni | 3 łyżki | |
| szczypiorek | 1 pęczek | |
| jogurt | 3 łyżki | |
| kukurydza z puszki | 1 opakowanie | |
| cebula czerwona | 1 sztuka | |
| grzanki | 20 gramów | |
| ser żółty starty | 1 łyżka |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Z kapusty pozbądź się wierzchnich liści, przekrój ją wzdłuż i pokrój w paski. |
| Krok 2 |
| Cebulę obierz i pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj. |
| Krok 3 |
| Do kapusty pekińskiej dodaj odsączoną kukurydzę, cebulę i szczypiorek. |
| Krok 4 |
| Przygotuj sos sałatkowy Knorr. Wymieszaj zawartość opakowania Knorr z majonezem i startym serem. |
| Krok 5 |
| Podawaj surówkę wymieszaną z sosem Knorr. Możesz dodać grzanki. |
| Autor: przepisy.pl |