|
Składniki | ||
kapusta pekińska | 1 sztuka | |
Sos sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
Majonez Hellmann's Babuni | 3 łyżki | |
szczypiorek | 1 pęczek | |
jogurt | 3 łyżki | |
kukurydza z puszki | 1 opakowanie | |
cebula czerwona | 1 sztuka | |
grzanki | 20 gramów | |
ser żółty starty | 1 łyżka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Z kapusty pozbądź się wierzchnich liści, przekrój ją wzdłuż i pokrój w paski. |
Krok 2 |
Cebulę obierz i pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj. |
Krok 3 |
Do kapusty pekińskiej dodaj odsączoną kukurydzę, cebulę i szczypiorek. |
Krok 4 |
Przygotuj sos sałatkowy Knorr. Wymieszaj zawartość opakowania Knorr z majonezem i startym serem. |
Krok 5 |
Podawaj surówkę wymieszaną z sosem Knorr. Możesz dodać grzanki. |
Autor: przepisy.pl |